• Početak
  • Sajmovi
  • A+A Dizeldorf sajam bezbednosti, zdravlja i zaštite na radu

A+A Dizeldorf sajam bezbednosti, zdravlja i zaštite na radu

Međunarodni stručni sajam sa kongresom:
lična zaštita, bezbednost preduzeća i zaštita zdravlja na radu
Dizeldorf, 26.10. – 29.10.2021
Mesto održavanja: Messe Düsseldorf

INDIVIDUALNO PUTOVANJE

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM: 25. – 29.10.2021. / 5 DANA - 4 NOĆENJA

Sajam A+A se održava svake druge godine u Diseldorfu i od svog prvog izdanja 1954. godine ova izložba podiže svest o značaju industrijske bezbednosti i zaštite zdravlja na radnom mestu.
Ponuda sajma:
Lična zaštita - Oprema za ličnu zaštitu, zaštitna odeća, odeća firmi sa identitetom/Image wear, tkanine za izradu radne odeće, službena i zaštitna odeća, sigurnosna oprema i uređaji na radnom mestu, organizacije za obezbeđenje sigurnosti, stručna literatura, usluge
Zaštita zdravlja na radu - Lekar u preduzeću, prva pomoć, spašavanje, prevencija i terapija, higijenska i sanitarna oprema i pribor, organizacija rada, ergonomija, nega u preduzeću, zdrava ishrana, usluge.
Bezbednost preduzeća - Zaštita od požara, sigurnosni proizvodi i sistemi, zaštita od eksplozija i toksičnih materija, zaštita od zračenja, zaštita od strujnog udara, održavanje čistog vazduha, zaštita od buke…

Program putovanja

1. dan 25.10.2021. Beograd – Dizeldorf
Dolazak na aerodrom »Nikola Tesla« dva sata pre leta. Poletanje za Dizeldorf letom JU 320 u 07:00h, sletanje u Dizeldorfu u 09:10h.Individualni transfer do hotela u Dizeldorfu. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2. – 4. dan 26. – 28.10.2021. Dizeldorf
Doručak. Poseta sajmu. Prevoz od hotela do sajma sredstvima javnog saobraćaja. Noćenje.
5. dan 29.10.2021. Dizeldorf – Beograd
Doručak.Odjavljivanje iz hotela.Odlaganje prtljaga na recepciji do polaska na aerodrom. Poseta sajmu ili slobodno vreme do polaska na aerodrom. Individualni transfer do aerodroma u Dizeldorfu. Poletanje za Beograd letom JU 325 u 20:10h, sletanje u Beograd u 22:10h.

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi u 1 / 2 sobi

Doplata za 1/1 sobu

 Mercure Hotel Duesseldorf City Center 4*,

ND

695 €

200 €

 Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
*Moguće je organizovati i transfere od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Dizeldorfu kao i svakodnevne transfere od hotela do sajam i od sajma do hotela uz doplatu*

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
-avioprevoz na relaciji Beograd – Dizeldorf – Beograd sa uključenim prtljagom do 23 kg.,rucnim prtljafom do 8kg. i aerodromskim taksama;
-4 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu;
-boravišne takse
-troškove organizacije aranžmana;

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Dizeldorfu.
-transfere od hotela do mesta održavanja sajma;
-polisu međunarodnog zdravstvenog osiguranja(preporučujemo polisu sa Covid-19 dodatkom)
-troškove testiranja na Covid-19
-ulaznice za sajam.
-individualne troškove putnika
-druge nepomenute usluge.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA
-plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
-prilikom prijavljivanja za putovanje uplaćuje se aranžman u celosti.
-plaćanje može biti gotovinom,uplatom na račun agencije na osnovu predračuna ili platnom karticom
Visa, Master, Maestro

ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta
Broj mesta je ograničen

CENE ULAZNICA – biće naknadno poznate.
U agenciji Omega Travel možete kupiti ulaznice za sajam,kada prodaja bude omogućena.
Sajamske ulaznice važe i kao karta za gradski prevoz u VRR regiji (okolina Diseldorfa ali ne i do Kelna) na dane posete sajmu.

POSEBNI USLOVI OTKAZA ARANŽMANA A+A Dizeldorf
-Hotelski smeštaj se može besplatno otkazati do 17.09.2021.
-Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. Nakon izdavanja avio karta je nerefundabilna, zamena imena nije moguća u avio saobraćaju, promena datuma je moguća uz doplatu. U slučaju pozitivnog testa na Covid 19 neposredno pre putovanja, uz priložen test avio karta se refundira 100%.

TRENUTNI REŽIM ULASKA DRŽAVLJANA REPUBLIKE SRBIJE U NEMAČKU U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19
Svi putnici koji avionom idu iz Srbije za Nemačku, koji su prethodnih deset dana pre ulaska u Nemačku boravili u Srbiji, a stariji su od šest godina, dužni su da aviokompaniji pre poletanja stave na uvid:
1.Negativan test na prisustvo virusa kovid 19 (antigenski ili PCR) koji je obavila ili nadgledala referentna laboratorija u Srbiji;
a) brzi antigenski test ne stariji od 48 sati (računajući od trenutka uzimanja brisa do dolaska na granični prelaz
b) PCR-test ne stariji od 72 sata (računajući od trenutka uzimanja brisa do dolaska na granični prelaz) obavljen u referentnoj laboratoriji
2. Ili potvrdu o revakcinaciji vakcinama Bajontek/Fajzer, Moderna, AstraZeneka ili Džonzon i Džonson. Revakcinisanim se smatraju lica koja su primila drugu dozu vakcine, odnosno jednu dozu kad je u pitanju vakcina Džonzon i Džonson. Potvrdu o revakcinaciji staviti na uvid na engleskom ili nemačkom jeziku u štampanom ili digitalnom obliku. Potvrda mora da sadrži sledeće podatke: Prezime i ime lica, datum rođenja vakcinisanog lica, datum kada je sprovedena imunizacija, broj vakcina koji je primljen, naziv vakcine, naziv bolesti protiv koje je primljena vakcina kao i naziv i adresu institucije/osobe koja je sprovela imunizaciju. Neophodno je da je prošlo najmanje 14 dana od poslednje potrebne pojedinačne doze.
3. Ili potrvdu o preležanoj bolesti kovid 19. Potvrdu staviti na uvid na engleskom ili nemačkom jeziku u štampanom ili digitalnom obliku. Potvrda treba da bude izdata na osnovu laboratorijskog PCR testa (PCR, PoC-PCR ili drugim metodama polimerazne lančane reakcije) koji je urađen najmanje pre 28 dana, a najkasnije pre 6 meseci.

Detaljnije informacije o uslovima ulaska u Nemačku možete pogledati u sledećem linku:
https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/visa-einreise/corona-einreiseinf

OPIS HOTELA
Mercure Hotel Duesseldorf City Center 4*, Am Stresemannplatz 1, Dusseldorf.
https://all.accor.com/hotel/5373/index.de.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps
Hotel se nalazi u centru Dizeldorfa, udaljen je oko 500 metara od metro stanice, linijom U78 do sajma se stiže za oko 17 minuta. Čuvena trgovačka četvrt Königsallee udaljena je 10 minuta pešice od hotela. Hotel raspolaze sa 163 sobe koje su sve nepušačke, sobe su klimatizovane, svaka soba ima TV, wi-fi, telefon, aparata za čaj i kafu, kupatilo…U okviru hotela nalazi se restoran Quatre Saison koji poseduje terasu i služi jela internacionalne i nemačke kuhinje. Bar L'apero nudi lagane obroke i kvalitetna vina.U hotelu se služi buffet doručak.
*Hotel zadržava pravo da u skladu sa situacijom vezanom za pandemiju COVID-19 promene način služenja doručka bez prethodnog obaveštenja.

VIZE
Za državljane Srbije nije potrebna viza za Nemačku.
Pasoš mora biti važeći najmanje 3 meseci po povratku sa putovanja.

VAŽNE NAPOMENE:
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima depozit u visini od 300 EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A10 u visini od 50.000 EUR, broj 2700762 osiguravajuće kuće Kompanije “Dunav Osiguranje”a.d.o Beograd. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja odnosno do povratka putnika na ugovoreno odredište. Garancija putovanja Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o. po Polisi broj 2700762 od 14.11.2020. god. ugovorena je sa trajanjem osiguranja od 14.11.2020. god. do 14.11.2021. god., aktivira se bez odlaganja, odnosno u roku od 15 dana od dana prijema prigovora, kod Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o., na bilo kom prodajnom mestu Osiguravača ili putem web obrasca koji se nalazi na sajtu www.dunav.com poštom na adresu Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o. Makedonska 4, Beograd, faksom na br.011/2624-652 ili elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.496/2020 kategorija licence A10 od 16.12.2020.

Cenovnik br.1, 30.07.2021.

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.