Helsinki - jun, jul, avgust, septembar, oktobar

HELSINKI - na direktnim letovima ER SRBIJE

RED LETENJA:

Beograd – Helsinki / ponedeljak, subota - 06.35.h - 10.10h / četvrtak 17.00h – 20.35h                      
       Helsinki - Beograd/ ponedeljak, subota - 10.55.h - 12.30h / četvrtak 21.20h – 22.55h                                  

INDIVIDUALNO PUTOVANJE

Helsinki, je glavni i najveći grad Finske. U Helsinkiju po najnovijem popisu živi oko 0,5 miliona stanovnika, dok u široj regiji grada živi ukupno oko 1 milion ljudi. Grad je osnovan 1550. godine, kada je švedski kralj Gustav I postavio prvu luku na mestu današnjeg naselja a koja je služila za švedska osvajanja ka istoku. Grad se nalazi na poluostrvu i povezan je sa brojnim ostvrcima različitim mostovima i trajektima. Tokom boravka u Helsinkiju treba videti: Katedralu, tvrđavu Suomenlina, ulicu Aleksanterinkatu – tzv. Božićna ulica, trg Market, itd.

Program putovanja

1.dan Beograd – Helsinki
Dolazak na aerodrom »Nikola Tesla« 2 sata pre poletanja za Helsinki direktnim letom Air Serbia. Sletanje u Helsinki (satnica prema avio karti i zavisi od datuma putovanja ). Individualni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2./3. ili 4 dan Helsinki

Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Predlažemo da posetite: Luteransku katedralu, pravoslavnu crkvu Uspenja, Manerhajmovu ulicu u kojoj se nalazi zgrada Parlamenta, Nacionalni muzej i koncertna dvorana Finlandia, Olimpijski stadion,  tvrđavu Suomenlina, ulicu Aleksanterinkatu, trg Market,itd...Noćenje.
4 ili 5. dan Helsinki - Beograd

Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd direktnim letom Air Serbia. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.

Cena aranžmana uključuje izbarani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 dana / 3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
5 dana / 4 noćenja

Scandic Hakaniemi 3*

ND

od 485 €

od 529 €

Anna 3*

ND

od 515 €

od 565 €

Original Sokos Albert 4*

ND

od 555 €

od 589 €

Crown Plaza 4*

ND

od 559 €

od 589 €

Jednokrevetna soba na upit

 *Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Avio karta Beograd – Helsinki – Beograd
Aerodromske takse
8 kg ručnog prtljaga - moguce je doplatit za prtljag do 23 kg, 40€ za povratni let, odnosno 20 € po pravcu.
3/4 noćenja sa doručkom (švedski sto ili kontinentalni dorucak) u hotelu po izboru
troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let , odnosno 20 € po pravcu.
povratni transfer os aerodroma do hotela.
polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000€

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje.
Platnim karticama: VISA, Master, Maestro.
Na tekući račun agencije na osnovu predračuna.

Napomena: prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

OPIS HOTELA

Hotel Scandic Hakaniemi 3*, Siltasaarenkatu 14, Kallio, 00530 Helsinki, Finska
https://www.scandichotels.com/hakaniemi
Hotel se nalazi u centralnom delu Helsinkija, u oblasti Hakaniemi. Metro stanica je udaljena 100 metara  od hotela. Sobe su klimatizovane, svetle sa drvenim podom, imaju tv, wi-fi,radni sto, sopstveno kupatilo...U hotelu se služi buffet doručak.

Anna 3*, Annankatu 1, Punavuori, 00120 Helsinki, Finska
https://www.hotelanna.fi/?lang=en
Na odličnoj lokaciji, udaljen samo 15 minuta hoda od Glavne železničke stanice u Helsinkiju, trgovačka ulica Fredrikinkatu udaljena je samo 250 metara od hotela Anna. Muzej dizajna udaljen je 250 metara. Sve  sobe imaju sopstveno kupatilo, laminanatne podove, podno grejanje u kupatili, flat-screen TV, besplatan wi-fi... U hotelu se služi buffet doručak.

Original Sokos Albert  4*, Albertinkatu 30, Punavuori, 00120 Helsinki, Finska.
https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-albert
Na odličnoj lokaciji, u istorijskom delu Helsinkija.  Sve sobe su klimatizovane, svetle, sa drvenim podovima , svaka soba ima sopstveno kupatilo, podno grejanje u kupatili, flat-screen TV, besplatan wi-fi... U hotelu se služi buffet doručak.

Crown Plaza 4*, Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki, Finska.
https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/us/en/helsinki/helmh/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-CP-_-FI-_-HELMH
Hotel se nalazi preko puta Nacionalne opera, u centralnom delu Helsinkija, tramvajska stanice je udaljena 2 minuta hoda od hotela.Sve sobe su klimatizovane, svaka soba ima sopstveno kupatilo, , flat-screen TV, besplatan wi-fi. mini bar... U okviru hotela nalazi se wellnes centar. U hotelu se služi buffet doručak.

Napomene: 

Aranžman je radjen na bazi najnižih tarifa na ekonomskoj klasi avio kompanije Er Srbija. Ukoliko nema mesta na kalkulisanoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife. Avio karte na kalkulisanim tarifama ne podlezu promenama ili refundaciji  Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Rezervacija hotelskog smeštaja se radi na upit. Državljanima  Republika Srbije nije potrebna viza za putovanje u zemlje Evropske unije. Važnost pasoša mora biti najmanje 3 meseca po završetku putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2019 od 24.01.2019. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polisa broj 300060573, od 25.01.2018. i Anex polise br.1 od 24.01.2019, Akcionarsko društvo “DDOR Novi Sad”.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.353/2010 od 19.02.2010.

Cenovnik br.1 od 29.05.2019.

 

 

HELSINKI - na direktnim letovima ER SRBIJE
Svakodnevni letovi osim utorka

RED LETENJA:
Beograd – Helsinki /
ponedeljak, subota - 06.35.h - 10.10h / četvrtak 17.00h – 20.35h                                  
Helsinki - Beograd/ ponedeljak, subota - 10.55.h - 12.30h / četvrtak 21.20h – 22.55h                                 

INDIVIDUALNO PUTOVANJE

Helsinki, je glavni i najveći grad Finske. U Helsinkiju po najnovijem popisu živi oko 0,5 miliona stanovnika, dok u široj regiji grada živi ukupno oko 1 milion ljudi. Grad je osnovan 1550. godine, kada je švedski kralj Gustav I postavio prvu luku na mestu današnjeg naselja a koja je služila za švedska osvajanja ka istoku. Grad se nalazi na poluostrvu i povezan je sa brojnim ostvrcima različitim mostovima i trajektima. Tokom boravka u Helsinkiju treba videti: Katedralu, tvrđavu Suomenlina, ulicu Aleksanterinkatu – tzv. Božićna ulica, trg Maret, Kampdi šoping centar, itd.

Program putovanja
1.dan Beograd – Helsinki
Dolazak na aerodrom »Nikola Tesla« 2 sata pre poletanja za Helsinki direktnim letom Air Serbia. Sletanje u Helsinki (satnica prema avio karti i zavisi od datuma putovanja ). Individualni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2./3. ili 4 dan Helsinki
Doručak.
Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Predlažemo da posetite: Luteransku
katedralu, pravoslavnu crkvu Uspenja, Manerhajmovu ulicu u kojoj se nalazi zgrada Parlamenta, Nacionalni muzej i koncertna dvorana Finlandia, Olimpijski stadion,  tvrđavu Suomenlina, ulicu Aleksanterinkatu, trg Market,itd...Noćenje.
4 ili 5. dan Helsinki - Beograd
Doručak.
Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd direktnim letom Air Serbia. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.

Cena aranžmana uključuje izbarani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.