ZANZIBAR, Stone Resort od 1180 EUR

NOVO U  PONUDI 
ZANZIBAR - KIWENGWA - STONE RESORT
INDIVIDUALNO PUTOVANJE 
10 DANA / 7 NOĆENJA 

Zanzibar je arhipelag koji se nalazi u Indijskom okeanu, tropski raj, deo je Tanzanije, na oko 35 kilometara od afriče obale. Veruje se da su Zanzibar pre 4.000 godina prvi naselili Bantu crnci, pa je tako i dobio ime. Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Vredi posetiti Stone Town, deo grada Zanzibar, koji je bogat istorijom, te je zbog svoje lepote i kulturno istorijske vrednosti od 2000. godine je pod zaštitom Uneska, sa kućama starim preko 250 godina. U Stone Town-u se nalazi jedna od najlepših farmi začina na svetu. Zvanični jezik je Svahili.
Tropska klima Zanzibara utiče na veoma prijatno vreme, sa temperaturama leti oko 27 °C i zimi oko 24 °C. Od jula do oktobra i od novembra do marta su najprijatniji meseci, s tim što je od novembra do marta nešto malo toplije. Kišna sezona je između aprila i maja, kada dosta hotela ne radi na Zanzibaru.
Kiwengwa je bilo malo ribarsko mesto bez turističke infrastrukture. Poslednjih godina vlasti su dopustile izgradnju hotela, restorana, kafića, barova i prodavnica. Danas je Kiwengwa popularno razvijeno letovalište koje posećuju turisti iz celog sveta. Odmaralište Kiwengwa ima nekoliko diskoteka, noćnih klubova, trgovina, kafića, restorana, suvenirnica…
Plaža Kiwengwa nalazi se na severoistočnoj obali Zanzibara, 40 km od Stone Towna. Oseka je izraženije, nego na severnoj obali, ali se posle par sati more vrati, pa se može nastaviti sa kupanjem. Obala i dno prekriveni su mekanim snežnobelim peskom. Mesto je pogodno i za porodice sa malom decom.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Zanzibar
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje sa odabranom avio kompanijom, prema avio karti  do grada koji je konekcija do Zanzibara.
2. dan Zanzibar
Sletanje na aerodrom na Zanzibaru. Transfer do smeštajnog objekta. Smeštaj. Noćenje.
3. - 8. dan Zanzibar
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Mogućnost organizovanja fakultataivnih izleta. Noćenje
9.-10. dan Zanzibar - Beograd
Doručak. Napuštanje soba sa stvarima do vremena koji je predviđen za odjavljivanje iz smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Prijava za let. Let sa konekcijom do Beograda.Sletanje u Beograd.

CENOVNIK
Cene su izražene u EUR po osobi

Naziv vile

usluga

tip sobe

Maj - Oktobar
7 noćenja

VILA STONE RESORT - KIWENGWA ND Standard  od 1.180 €

Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate

*ND – usluga noćenja sa doručkom (prema meniju)
Doplate za jednokrevetnu i trokrevetnu sobu, na upit.

Cene na sajtu su informativnog karaktera i zavise od trenutne raspoloživosti na letovima i u hotelu.
U trenutku rezervacije može doći do promene cene.

Preporučujemo putnicima letove Qatar Airways-a, od 15.03.2021 putnici u povratku sa Zanzibara nisu u obavezi da rade PCR test.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
• 7 noćenja sa prikazanom uslugom u hotelu po izboru
• avio kartu na relaciji Beograd – Zanzibar – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama. Aerodromske takse su podložne promeni. Date cene uključuju avio kartu na najnižoj ekonomskoj klasi. U zavisnosti od raspoloživosti na letovima avio kompanija moguće je realizovati putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu.
• transfer aerodrom-hotel-aerodrom na Zanzibaru
• troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE
• Obavezno međunarodnog putno zdravstveno osiguranja (moguće kupiti u agenciji Uniqa ili Generali)*.
Preporučujemo da putnici zaključe polise putnog osiguranja sa dodatnim pokrićen za Covid-19.
• individualne troškove putnika
• Fakultativne izlete
• Troškove vize oko 50 USD
• Boravišne takse u iznosu od 1 USD po osobi, dnevno, plaćaju se na recepciji hotela.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
• plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate
• prilikom prijavljivanja za putovanje uplaćuje se kompletan iznos za avionsku kartu i 50% od cene smeštaja, ostatak se uplaćuje najkasnije 30 dana pred početak putovanja.
• plaćanje može biti gotovinom, uplatom na račun agencije na osnovu predračuna ili platnom karticom (VISA, Master, Maestro).

USLOVI OTKAZA:
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Režim ulaska državljana Republike Srbije u uslovima pandemije Covid-19
Republika Tanzanija je od 04.05.2021. donela nove propise o ulasku u Tanzaniju kao odgovor na pandemiju COVID 19.
1. Svi putnici moraju popuniti obrazac za nadzor putnika dostupan na https: https://afyamsafiri.moh.go.tz/
u roku od 24 sata pre dolaska u Tanzaniju i Zanzibar.
2. Svi putnici moraju da podnesu negativni PCR test na engleskom jeziku, ne stariji od 72 sata pre dolaska u Tanzaniju.
3. Svi putnici će biti podvrgnuti pojačanom pregledu na infekciju COVID-19, uključujući brzi test po dolasku. Cena brzog testa iznosi 25 USD po putniku.
4. Putnici koji su u tranzitu u drugim zemljama duže od 72 sata moraće biti ponovo testirani brzim testom po dolasku u Tanzaniju.
5. Dok su u zemlji, svi putnici treba da se pridržavaju mera za sprečavanje i kontrolu infekcija, kao što su higijena ruku, nošenje maski i fizičko udaljavanje.
Na Qatar Airways letovima od 15.03.2021 putnicima nije potreban PCR test u povratku sa Zanzibara.

VIZE:
Za ulazak u Tanzaniju državljanima Srbije je potrebna viza.Cena vize je oko 50 USD i placa se na aerodromu. Potrebno je da se popuni obrazac, pored ličnih podataka iz pasoša, neophodno je da navedete broj planiranih dana posete i smeštaj u kom ćete boraviti.
Za putovanje na Zanzibar, važnost pasoša mora biti minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja.

NAPOMENE:
U slučaju promene cene prevoza agencija zadržava pravo na promenu cene aranžmana.
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima depozit u visini od 300 EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A10 u visini od 50.000 EUR, broj 2700762 osiguravajuće kuće Kompanije “Dunav Osiguranje”a.d.o Beograd. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja odnosno do povratka putnika na ugovoreno odredište. Garancija putovanja Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o. po Polisi broj 2700762 od 14.11.2020. god. ugovorena je sa trajanjem osiguranja od 14.11.2020. god. do 14.11.2021. god., aktivira se bez odlaganja, odnosno u roku od 15 dana od dana prijema prigovora, kod Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o., na bilo kom prodajnom mestu Osiguravača ili putem web obrasca koji se nalazi na sajtu www.dunav.com poštom na adresu Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o. Makedonska 4, Beograd, faksom na br.011/2624-652 ili elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.496/2020 kategorija licence A10 od 16.12.2020.

Cenovnik br.1, 04.05.2021

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.