Tajland - individualno putovanje

INDIVIDUALNO PUTOVANJE
TAJLAND

11 DANA / 8 NOĆENJA

Dobro je znati

Tajland se nalazi u središnjem delu Indokine. Graniči se sa Malezijom, Kambodžom, Laosom i Mianmarom. Glavni i najveći grad Tajlanda je Bangkok, moderna azijska metropola sa preko 12 miliona stanovnika. Blistavi hramovi, hoteli, spektakularni tržni centri, lud noćni provod, egzotična hrana, gostoljubivi domaćini, samo su neke od stvari koje privlače ogroman broj turista. Zemlja koja emituje pozitivnu energiju, sa raznolikim i šarenim pejzažima i ljubaznim i nasmejanim ljudima. Službeni jezici su Tajlandski i Engleski, religija Budizam.

Puket je ostrvo smešteno na krajnjem jugu Tajlanda, u Andamanskom moru. Nalazi se u istoimenoj provinciji, čiji glavni grad takođe nosi ime Puket. Puket je najveće ostrvo u Tajlandu, a prostire se na površini od 540 kvadratnih kilometara i jedna je od najpopularnijih destinacija u jugoistočnoj Aziji. Stari grad je jedno od najvećih obeležja grada Phuketa. U ovom istorijski bogatom delu grada mogu se videti svetilišta, hramovi (budistički i kineski), ukrašene i lepo očuvane prodavnice, atraktivni kafići, privatni i javni muzeji... Puket obiluje atrakcjama, ali svakako bez sumnje na vrhu liste su prelepe plaže. Deset najboljih plaža na Puketu su: Kata beach, Freedom beach, Kata Noi, Ya Nui, Surin, Paradise, Nai Harn, Bangtao, Patong i Karon beach... Poznata atrakcija Puketa je Veliki Buda koji je vidljiv sa većeg dela juga Puketa. Visok je 45 metara i stoji na brdu Nakkerd i gleda nadole. Posetite Wat Chalong, koji je jedan od najznačajnijih hramova Puketa. 

Vreme
Tajland ima tropsku klimu, sa periodima obilinijih kiša. Od novembra do februara klima je prijatnija, a vlažnost vazduha manja, pa se jekom sezone smatra period od oktobra do maja. Kišni period na Tajlandu je od maja do novembra, to je monsunski period i kiša je skoro svakodnevna. Nije neobično da se temperatura kreće i do 40ºC, gde je i vlažnost vazduha visoka, pa se ovaj period i smatra da je van sezone na Tajlandu. 

Hoteli 
Ono što najviše utiče na cenu smeštaja na Tajlandu je naravno sezona, osim toga na cenu utiče i udaljenost od obale. Sami hoteli na Tajlandu, počevši od Bagkoka, do drugih lokacije, nude niske cene smeštaja za evroposke standarde. Obzirom da postoji veliki broj hotela, pa je konkurencija velika, česti su popusti na smeštaj. Iako je akcenat na nižim cenama hotela na Tajlandu, moramo da napomenemo, da se to ne odražava na nivo usluge i kvaliteta.

Hrana
Tajlandska kuhinja je veoma specifična i možemo reći da se razlikuje od onoga što smo mi navikli, zbog toga je tajlandska hrana veoma privlačna turistima. Može se naći svuda, ulične tezge su veoma rasprostranjene, prepune sveže hrane, voća i povrća. Cene hrane su prilagođene lokalnom stanovništvu i turistima, pa su cene veoma povoljne. Egzotična jela Tajlanda su veoma začinjena i ljuta, što naravno ne odgovara svima, ali prilikom poručivanja možete tražiti hranu bez mnogo začina. Preporučujemo da probate morsku hranu, sveže plodove mora, lignje… Poznata su naravno jela od insekata, koji se pripremaju na različite načine, od kojih je skakavac najzastupljeniji. Voda se pije flaširana.

Novac
Zvanična valuta Tajlanda je Baht. Evre ili dolare možete zameniti u lokalnim menjačnicama. Savetujemo da novac ne menjate na aerodromu, jer je kurs nepovoljan.

Program putovanja

Program putovanja

1. dan Beograd - Puket
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje do grada koji je konekcija do Puketa, sa odabranom avio kompanijom.

2. dan Puket
Sletanje na aerodrom. Transfer do hotela.Smeštaj.Noćenje.

3. - 10 dan Puket
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

10. - 11 dan Puket - Beograd 
Doručak. Napuštanje soba sa stvarima do vremena koji je predviđen za check out. Transfer od hotela do aerodroma. Prijava za let. Let sa konekcijom do Beograda. Sletanje u Beograd.

Naziv hotela / kategorija

usluga

tip sobe

Novembar - Decembar
Cena po osobi
8 noćenja

Nova Godina 
Cena po osobi
8 noćenja

Aspery 3* BB standard od 885 € od 1.300 €

Seaview Patong Hotel  3*

BB

standard

od 1.106 € od 1.656 €

Best Western Premier Bangtao beach Reasort & Spa 4*

BB standard od 1.120 €  od 1.800 € 

Andaman Seaview Hotel 4*

BB standrd   od 1.120 €    od 1.800 €  

Kata Thani Phuket beach Resort 5*

BB standard  od 1.314 €   od 1.990 € 

                                                                    Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate

*BB – usluga noćenja sa doručkom
(Mogućnost izbora polupanison, pun pansion ili all inclusive usluge uz doplatu ukoliko hotel ima u ponudi)
U ponuđenim hotelima doručak se služi na bazi švedskog stola
Doplate za jednokrevetnu i trokrevetnu sobu, na upit.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
• 8 noćenja sa prikazanom uslugom u hotelu po izboru
• avio kartu na relaciji Beograd – Puket – Beograd, aerodromske takse koje su podložne promeni
• transfer aerodrom – hotel - aerodrom
• troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE
• Polisu međunarodnog putnog osiguranja (moguće kupiti u agenciji Uniqa ili Generali)
• individualne troškove putnika
• Troškove vize

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
• plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate
• prilikom prijavljivanja za putovanje uplaćuje se kompletan iznos za avionsku kartu i 40% od cene smeštaja, ostatak se uplaćuje najkasnije 20 dana pred početak putovanja
• plaćanje može biti gotovinom, uplatom na račun agencije na osnovu predračuna ili platnom karticom (VISA, Master, Maestro)

USLOVI OTKAZA:
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Viza
Za državljane Srbije je potrebna viza za Tajland. Potrebno je obratiti se Konzulatu Kraljevine Tajlanda u Beogradu. Sve informacije o vizama možete dobiti na sledećem sajtu https://www.thaiconsulate.rs/

NAPOMENE:
Za putovanje na Tajland, važnost pasoša mora biti minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja.

U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.

Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.
Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 11.09.2020.

Aspery 3*

Aspery 3*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hotel 3*
Lokacija: Patong
Broj soba: 144

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 3 minuta hoda od Patong plaže i na oko 12 minuta hoda od Bangla Road. Karon plaža je udaljena oko 6 km. Aerodrom Puket je na oko 39km.

Opis hotela: osećaćete se kao kod kuće u jednoj od 144 klimatizovane sobe, koje imaju mini bar, TV. Sobe imaju private balkone. Besplatan pristup internetu vam omogućava da ostanete u kontaktu. Dobra lokacija hotela nudi praktičnost kako za poslovne putnike, tako i za odmor.

Sadržaj hotela: recepcija je otvorena 24h i ima prostor gde možete ostaviti prtljag. Dostupne su usluge hemijskog čišćenja.

Aktivnosti: u hotelu se nalazi bazen sa predivnim pogledom na brda, gde možete naručiti piće. Na raspolaganju su peškiri. Spa nudi tri tipa soba za tretman. Aroma masaža, tradicionalna tajlandska masaža i masaža stopala.

Restorani:
Red Peppers restoran – uživajte u istočnoj i zapadnoj kuhinji u moderno orijentalnom dekoru. Otovren je za doručak, ručak i večeru. Iz menija možete izabrati tajlandska i evropska jela, kao i izbor vina, koktela i drugog pića.

Tipovi usluge
BB – noćenje sa doručkom: doručak
HB - polupansion: doručak i večera
FB – pun pansion: doručak, ručak i večera

Tipovi soba
Standard soba: oko 31m2, sadrži king size krevet, balkon, tuš, LCD TV, internet, frižider, DVD player, vodu za piće, fen za kosu, sef, aparat za kafu/čaj.
Classic soba: oko 31m2, sadrži king size krevet, balkon, tuš, LCD TV, internet, frižider, DVD player, vodu za piće, fen za kosu, sef, aparat za kafu/čaj.
Superior soba: oko 31m2, sadrži king size krevet, balkon, tuš, LCD TV, internet, frižider, DVD player, vodu za piće, fen za kosu, sef, aparat za kafu/čaj.
Deluxe soba: oko 42m2, sadrži king size krevet, balkon, tuš, LCD TV, internet, frižider, DVD player, vodu za piće, fen za kosu, sef, aparat za kafu/čaj.
Junior Suite: oko 60m2, sadrži king size krevet, balkon, tuš, LCD TV, internet, frižider, DVD player, vodu za piće, fen za kosu, sef, aparat za kafu/čaj.
2 bedrrom family: oko 63m2, sadrži king size krevet, balkon, tuš, LCD TV, internet, frižider, DVD player, vodu za piće, fen za kosu, sef, aparat za kafu/čaj.

Hemingways Silk 3*

Hemingways Silk hotel 3*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hotel 3*
Lokacija: Patong
Broj soba: 71

Lokacija: Hotel se od aerodroma Puket nalazi na oko 39 km. Smešten je na kratkom pešačkom rastojanju od glavnih atrakcija Patong Biča, udaljen je 600 metara od Bangla Rouda i na 300 metara od Tržnog centra Jungceylon.

Opis hotela: Hotel je najnoviji i najveći od ove grupacije hotela na Puketu i nalazi se na manje od dva minuta hoda od restorana i noćnog života. Ima bazen i bar na krovu, gde se može uživati. Hotel kombinuje toplu gostoljubivost sa predivnim ambijentom, kako bi vaš boravak u Puketu bio nezaboravan.

Sadržaj hotela: pored restorana, bazena i bara, hotel ima recepciju koja radi 24h, usluga bebisitera uz doplatu, concierge servis, hemijsko čišćenje/pranje rublja, lift, WiFi, usluga buđenja.

Restorani i barovi:
Drunken Gecko Pub and Restaurant – ovo je idealno mesto za opuštanje u kom se nalaze jela od govedine, svinjaska rebra, hamburger, kao i neka tajlandska jela. Na raspolaganju su kokteli i pivo. Može se igrati bilijar ili gledati TV sa velikim ekranom. Radno vreme je od 10:30 do 23h.
The VIEW bar – nalazi se na krovu hotela, pored bazena.

Tipovi usluge
BB – noćenje sa doručkom: doručak na bazi švedskog stola, američki doručak

Tipovi soba
Deluxe soba: sadrži besplatno kafu/čaj, besplatno dve flaširane vode, WiFi, TV, DVD player, papuče i bademantil, fen za kosu, sef, klima uređaj, kišobran.
Superior soba: sadrži besplatno kafu/čaj, besplatno dve flaširane vode, WiFi, TV, fen za kosu, klima uređaj, kišobran.

Seaview Patong Hotel 3*

Seaview Patong Hotel 3*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hotel 3*
Lokacija: Patong
Broj soba: 141

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Patong, na zapadnoj strani Puketa. Od centra grada Patong je udaljen na oko 1km, dok je od aerodroma na oko 45km. Od Patong plaže je udaljen oko 30m. Peščana plaža dužine oko 3000m, javna je i besplatan je ulazak, od hotela je dovojena ulicom.

Opis hotela: hotel je pogodan za one i koji vole gužvu i za one koji je ne vole. Daleko je od buke, ali usred nje ste za nekoliko minuta ukoliko želite. Hotel pruža spoj komfora sa prelepim bazenima i dobrom spa ponudom. Hotel je renoviran 2004 godine.

Sadržaj hotela: recepcija, koja radi 24h dnevno, left, klima, ormarići, usluga poziva za buđenje, internet, biblikoteka, jedan a la carte restoran, bar, kao i bar na bazenu, room service 24h, hotelski lekar, usluga pranja veša, menjačnica, dva bazena sa suncobranima, ležaljkama i peškirima.

Aktivnosti: Za najmlađe je obezbeđen spoljni bazen, usluga čuvanja dece. Može se uživati u Wellness centru uz doplatu, kao i Spa centru koji se nalazi u glavnoj zgradi. Koristite saunu, manikir, pedikir, piling lica. Hotel ima fitness centar.

Restorani:
Tammarind Tree restoran – a la carte restoran koji nudi azijsku, nacionalnu kuhinju, riblje i morske specijalitete, klimatizovan je i ima terasu.

Tipovi usluge
BB – noćenje sa doručkom: doručak na bazi švedskog stola
HB - polupansion: doručak na bazi švedskog stola i večera a la carte
FB – pun pansion: doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera a la carte

Tipovi soba
Superior soba: oko 36-40m2, za nepušače, sadrži kombinovan dnevni boravak i spavaću sobu, prostor za sedenje, radni sto, kauč na razvlačenje, kupatilo, tuš ili kada, WC, bademantil, papuče, fen za kosu, klima, mini bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, balkon ili terasa (opremljeno), 24h room service.
Deluxe soba: oko 46-50m2, za nepušače, sadrži kombinovan dnevni boravak i spavaću sobu, prostor za sedenje, radni sto, kauč na razvlačenje, kupatilo, tuš ili kada, WC, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, mini bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, balkon ili terasa (opremljeno), 24h room service.
Deluxe pool access: oko 46-50m2, za nepušače, sadrži kombinovan dnevni boravak i spavaću sobu, prostor za sedenje, radni sto, kauč na razvlačenje, kupatilo, tuš ili kada, WC, bademantil, papuče, fen za kosu, klima, mini bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, terasu sa direktnim pristupom bazenu, 24h room service.
Family Suite Seaview: oko 61-70m2, za nepušače, kombinovani dnevni boravak i spavaća soba, jedna odvojena spavaća soba, prostor za sedenje, sto, kauč na razvlačenje, kupatilo, tuš ili kada, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, mini bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, balkon (namešten), room service

Best Western Premier Bangtao beach Reasort & Spa 4*

Best Western Premier Bangtao beach Reasort & Spa 4*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hotel 4*
Lokacija: Puket
Broj soba: 235

Lokacija: Rizort se nalazi direktno na plaži Bang tao, do centra mesta se nalazi na oko 3km, od aerodroma je udaljen na oko 25km. Ima miran položaj. Peščana plaža je javna i korišćenje plaže je besplatno.

Opis hotela: Bag Tao plaža je bajkoviti deo zemlje sa belim peskom i prelepom bistrom vodom. Do nje imate direktan pristup iz hotela. Bazeni upotpunjuju ponudu i nude mogućnost za dodatno uživanje. Hotel je renoviran 2015. godine.

Sadržaj hotela: Rizort ima 5 zgrada, koje imaju parking. Sadrži recepciju koja radi 24h, klima uređaj, hotelski sef, usluga buđenja je dostupna, prostor za odlaganje prtljaga, Inetrnet, biblioteka, bankomat, dva a la carte restorana, room service, lekarske usluge, usluga pranja veša, menjačnica, terasa, vrt, dva bazena sa suncobranima, ležaljkama i peškirima.

Aktivnosti: U cenu je uključeno: stoni tenis, sala za fitmes, akva fitness, joga, pilates, večernja zabava, nekoliko puta nedeljno. Uz doplatu: sauna, masaže, bilijar, banana čamac, surfovanje na vetru. Za najmlađe je obezbeđen dečiji klub, koji je dostupan za decu od 3 do 12 godina, usluga čuvanja dece uz doplatu.

Restorani:
The Beach Restoran – a la carte restoran, nudi izbor azijske kuhinje, nacionalne kuhinje, riblje specijalitete.
Jumba restoran - a la carte restoran, nudi izbor azijske kuhinje, nacionalne kuhinje, riblje specijalitete.

Tipovi usluge
BB – noćenje sa doručkom: doručak na bazi švedskog stola
HB - polupansion: doručak na bazi švedskog stola i večera na bazi švedskog stola ili a la carte
AL – all inclusive: doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili a la carte, određen izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa/čaj i peciva.

Tipovi soba
Deluxe: oko 46-50m2, spavaća soba, strana ka vrtu, pogled na vrt, za nepušače. Sadrže prostor za sedenje, radni sto, bračni krevet king size, kupatilo, tuš ili kada, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini bar uz doplatu, sef, telefon, WiFi, čajnik, balkon ili terasa.
Deluxe Side Seaview: oko 46-50m2, spavaća soba, za nepušače. Sadrži prostor za sedenje, radni sto, bračni krevet king size, kupatilo, tuš, WC, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, sef, TV, telefon, WiFi, čajnik, balkon.
Deluxe Ground Terrace: oko 41-45m2, nalazi se u prizemlju, za nepušače, sadrži prostor za sedenje, radni sto, bračni krevet king size, kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, sef, TV, teleofn, WiFi, čajnik, terasa.
Deluxe Seafacing Seaview: oko 41-45m2, sprat gornji, pogled na more, sadrži prostor za sedenje, radni sto, bračni krevet king size, kada, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, sef, telefon, WiFi, čajnik, balkon.
Deluxe Familly: oko 51-60m2, dve spavaće sobe, strana ka vrtu, pogled na vrt, prostor za sedenje, radni sto, bračni krevet king size, kupatilo, tuš ili kada, bade,atil, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, sef, TV, telefon, WiFi, čajnik, balkon ili terasa.

Andaman Seaview Hotel 4*

Andaman Seaview Hotel 4*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hotel 4*
Lokacija: Karon Beach
Broj soba: 161

Lokacija: Hotel se nalazi direktno na plaži Karon, do centra mesta Kata je na oko 3km, dok je od aerodroma Puket udaljen na oko 50km. Peščana plaža je od hotela odvojena ulicom.

Opis hotela: ovaj elegantan hotel očarava kinesko-portugalskim arhitektonskim detaljima i modernim stilom. Uživajte u bezbrižno prijantom ambijentu, koji gosti veoma cene.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, internet besplatan u čitavom kompleksu, pekara, jedan a la carte restoran, Pool bar, veliki vrt, bazen.

Aktivnosti: Postoji dečiji spoljašnji bazen. Sala za fitness je uključena u cenu, dok se uz doplatu može korsititi Spa.

Restorani:
Maneekram restoran – a la carte restoran koji nudi izbor internacionalne kuhinje

Tipovi usluge
BB – noćenje sa doručkom: doručak na bazi švedskog stola
HB - polupansion: doručak na bazi švedskog stola i ručak ili večera na bazi švedskog stola ili a la carte
FB – pun pansion: doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili a la carte

Tipovi soba
Superior: oko 36-40m2, kombinaovani dnevni boravak i deo za ručavanje, kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.
Superior Pool access: oko 36-40m2, nalazi se u prizemlju, kombinovan dnevni boravak i spavaća soba, kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, terasa sa direktnim pristupom bazenu.
Deluxe: oko 91-100m2, kombinovani dnevni boravak i spavaća soba, jedna odvojena spavaća soba, prostor za sedenje, kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

Kata Thani Phuket Beach Resort 5*

Kata Thani Phuket Beach Resort 5*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hotel 5*
Lokacija: Kata Noi Beach
Broj soba: 518

Lokacija: nalazi se direktno na plaži Kata Noi, od centra mesta Puket je udaljen na oko 22km, od centra mesta Kata na oko 1,5km. Aerodrom se nalazi na oko 50km. Peščana plaža koja je javna i korišćenje je besplatno, od kompleksa deli samo ulica.

Opis hotela: lepota ovog rizorta je njen položaj na 800m dugačkoj plaži Kata Noi. Odnos cene i kvaliteta je odličan. Rizort je renoviran 2014. godine, u hotelu se govori engleski i tajlandski jezik.

Sadržaj hotela: recepcija koja radi 24h, lift, klima uređaj, mesto za odlaganje prtljaga, usluga buđenja, internet besplatan u celom kompleksu, butik, prodavnica, suvenirnica, frizerski salon, 6 a la carte restorana i 1 restoran na bazi švedskog stola, bell boy, room service, lekarske usluge, usluga pranja rublja, menjačnica, terasa, bašta, šest bazena sa suncobranima i ležaljkama, lobi bar, bar na bazenu.

Aktivnosti: za decu od 4 do 12 godina je obezbeđen dečiji klub, bazen za decu koji je napolju, tobogan, usluga čuvanja dece. Wellness centar je uz doplatu sa Spa tretmanima i masažama. U cenu je uključeno dobojka na pesku, fitness centar, teniski tereni sa tvrdom podlogom. Uz doplatu: iznajmljivanje oprememe za tenis, škola ronjenja i iznajmljivanje opreme.

Restorani:
Chom Talay – a la carte restoran kao i na bazi švedskog stola, nudi izbor azijske i nacionalne kuhinje, riblje i specijalitete morskih pldova, ima prostor za pušače, sa terasom je, klimatizovan.
Fisherman's Wharf – a la carte restoran, sa azijskom i nacionalnom kuhinjom, izborom ribljih specijaliteta, sa terasom.
La Scala restoran – a la carte restoran, nudi izbor italijanske kuhinje, sa terasom je, klimatizovan.
Chanadda restoran – a la carte restoran, izbor azijske i nacionalne kuhinje, sa terasom, klimatizovan.
Sea Side restoran – a la carte restoran, izbor italijanske i azijske kuhinje, sa terasom je, klimatizovan.
Seacret restoran – a la carte restoran, izbor italijanske i nacionalne kuhinje.
Chom Talay restoran – restoran na bazi švedskog stola i a la carte, sa izborom azijske kuhinje, ribljih specijaliteta.

Tipovi usluge
BB – noćenje sa doručkom: doručak na bazi švedskog stola, američki doručak
HB - polupansion: doručak na bazi švedskog stola, američki doručak i ručak ili večera a la carte
FB – pun pansion: doručak na bazi švedskog stola i američki doručak, ručak i večera a la carte

Tipovi soba
Deluxe: oko 36-40m2, jedna spavaća soba, sa pogledom na vrt ili bazen, za nepušače, sadrže prostor za sedenje, kauč, bračni krevet king size, kupatilo, tuš, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, sef, TV, DVD player, telefon, WiFi, čajnik, kafa/čaj, frižider, balkon ili terasa (namešteno), room sevice 24h.
Grand Deluxe: oko oko 46-50m2, jedna spavaća soba, strana ka vrtu, pogled na vrt ili bazen, za nepušače, jedna odvojena dnevna soba, prostor za sedenje, kauč, bračni krevet king size, kada, tuš, toalet, badematil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, TV, DVD player, telefon, WiFi, čajnik, kafa/čaj, frižider, balkon ili terasa, 24h room service.
Junior Suite: oko oko 41-45m2, jedna spavaća soba, nalaye se u glavnoj zgradi, morska strana sa delimičnim pogledom na more, za nepušače, sadrže kombinovani dnevni boravak i spavaću sobu, prostor za sedenje, radni sto, kauč, odvojene krevete i bračni krevet, kada, tuš, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, sef, DVD player, telefon WiFi, čajnik, kafa/čaj, balkon ili terasa, 24 room service.
Grand Suite: oko 71-80m2, spavaća soba, morska strana sa pogledom na more, za nepušače, kombinovan dnevni boravak/spavaća soba, prostor za sedenje, radni sto, kauč, odvojeni kreveti, bračni krevet king size, tuš ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, TV, DVD player, telefon, WIFi, čajnik, kafa/čaj, balkon ili terasa, 24 room service.
Juniro Suite Oceanfront: oko 46-50m2, jedna spavaća soba, morska strana, lokacija na plaži, pogled more, za nepušače, kombinaovani dnevni boravak/spavaća soba, prostor za sedenje, radni sto, kauč braćni krevet king size, kada ili tuš, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, sef, TV, DVD player, telefon, WiFi, čajnik, kafa/čaj, balkon ili terasa, 24h room service.

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.