Barcelona 04.06. do 08.06.2019 Direktan let Er Srbije

PROMO!!! BARCELONA
NA DIREKTNOM LETU ER SRBIJE
5 dana / 4 noćenja
4-8. jun 2019

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan 4.6.2019. Beograd – Barcelona
Sastanak učesnika putovanja na aerodromu „ Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Barcelonu direktnim letom Er srbije JU 584 u 17:00h. Sletanje u Barcelonu u 19:45h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan 5.6.2019. Barcelona
Doručak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodica na srpskom jeziku: Placa Espanya, Nacionalna palata, brdo Montjuic , potom Eixemplea, Placa Catalunya, jedan od najlepših bulevara u Barceloni - Passeig de Gracia , Gaudijeve gradjevine La Pedrera i Casa Batllo, Sagrada Familia , avenija Diagonal, Porto Olimpico, Barceloneta. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 6.6.2019. Barcelona
Doručak. Fakultativni izlet – obilazak 3 parka - Pueblo Espanyol, Tibidabo i Ciutadella . Pueblo Espanyol je etno selo nastalo pocetkom 20 veka kao izložba koja je imala za cilj da prikaže raznovrsnost španske arhitekture. Odlazak na vidikovac Tibidabo, najvišu tačku Barcelone odakle se pruža najlepši pogleda na gad. Izlet završavamo posetom Gaudijevom parku Guell , koji se nalazi na brdu El Karmel. Park je pod zaštitom Uneska. Slobodno popodne za individualno upoznavanje grada i shoping. Preporucujemo da posetite park Guell , muzej Picassa, fondaciju Joan Miro, Gaudijeve La Pedreru i Casu Batllo, muzičku palatu Palau de la Musica Catalana , stadion FK Barcelona Camp Nou... Noćenje.

4. dan 7.6.2019. Barcelona
Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Gironu i Figueras. Obilazak Girone, čija gotička katedrala i jevrejska četvrt spadaju među najočuvanije u Evropi, stare zidine grada… Nastavak putovanja u Figueras gde se nalazi muzej Salvadora Dalija.Povratak u Barcelonu. Noćenje.

5. dan 8.6.2019. Barcelona - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u 07:00h. Poletanje za Beograd direktnim letom Er Srbije JU 581 u 10:10h. Sletanje u Begradu u 12:40h.

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi

Doplata za
jednokrevetnu sobu

MADANIS 4*

 ND

470 €

165 €

RIALTO 3*

 ND

500 € 

 180 €

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa Banke na dan uplate

Cena aranžmana uključuje

 • Avio prevoz Beograd – Barcelona – Beograd
 • 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u odabranom hotelu
 • Transfere u Barceloni aerodrom – hotel – aerodrom
 • Panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča
 • Asistenciju lokalnog vodiča na aerodromu pri dolasku u Barcelonu
 • Troškove organizacije aranžmana

Cena aranžmana ne uključuje

 • Aerodromske takse od 112 € ( podlozne promeni)
 • Polisu međunarodnog osiguranja Delta Generali ili Uniqa
 • Fakultativne izlete.
 • Gradsku taksu u Barseloni koja iznosi od 0.75 € po osobi dnevno i placa se u hotelu.

Uslovi i način plaćanja

 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate
 • Gotovinski na blagajni agencije u celosti ili 40% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora o putovanju i 60% najkasnije 20 dana pre putovanja
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna
 • Na rate i to 40% prilikom rezervacije , a ostatak u dve mesečne rate.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Fakultativni izleti

 • Fakultativni izlet u Gironu i Figueras.Cena po osobi 75 € ( autobuski prevoz, lokalni vodič, ulaznice u muzej).
 • Poludnevni fakultativni izlet, obilazak 3 parka Ciutadella, Tibidabo, Pueblo Espanyol Cena po osobi 55 € (autobuski prevoz, lokalni vodič, ulaznice).
 • Fakultativno razgledanje parka Guell.Cena po osobi 15 eur (lokalni vodič, ulaznica i prevoz do parka). Fakultativni izlet je planiran po završetku razgledanja grada. Putnici koji su uplatili fakultativni izlet će nastaviti vožnju do parka Guell. Povratak u grad metroom.

Minimuma za realizaciju fakultativnih programa po navedenim cenama je 15 učesnika.
Prijavu i uplatu izleta neophodno je izvršiti u agenciji prilikom prijave.
U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja uz ogovor sa putnicima 

Informativne cene ulaznica u muzeje: Sagrada Familia 12,50 €, Cassa Batllo 18,50 €, La Pedrera 14 €, muzej Miro 8 €, akvarijum 16 € , muzej fudbalskog kluba »Barcelona« 23 € , muzej Pabla Pikasa 11 €

NAPOMENA: 
Minimum putnika za realizaciju aranžmana po navedenim uslovima je 15.

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana i dužna je da o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre putovanja.
 • Organizator zadržava pravo promene redosleda u realizaciji turističkih sadržaja.
 •  Raspodela soba se vrši isključivo na recepciji pri dolasku.
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja,uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opšim uslovima putovanja agencije.
 • Omega travel ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenim Ugovorom o putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2019 od 24.01.2019. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih 
agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polisa broj 300060573, od 25.01.2018. i Anex polise br.1 od 24.01.2019, Akcionarsko društvo “DDOR Novi Sad”.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.353/2010 od 19.02.2010.

Cenovnik br.1, Beograd, od 22.02.2019.

Opis hotela

Hotel Madanis 4*, Carrer de la Riera Blanca, 10, 08903 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona. 
https://www.hotelmadanis.com/
Hotel Madanis je moderan i inovativni hotel koji se nalazi u blizini stadion FK-a Barselona Kamp Nou. Smešten je u četvrti Les Korts na jugoistoku Barselone, dobro je povezan linijama gradskog prevoza koje vode do kulturnog centra grada. Mnoge od najpopularnijih gradskih znamenitosti, poput obilaska stadiona i Gaudijeve zgrade Pedralbes, takođe su na nekoliko minuta šetnje od ovog hotela sa 4 zvezdice. Sve klimatizovane sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, wi-fi, mini-bar, kupatilo...U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

Hotel Rialto 3 - Ferran, 42, Ciutat Vella, 08002 Barcelona
http://www.hotel-rialto.com/
Ovo je jedan od najcentralnijih hotela u Barceloni a takodje i jedan od najpopularnijih zahvaljujuci svom polozaju u srcu turisticke i soping zone. Smesten odmah pored cuvenog setalista Las Ramblas u Barceloni, ovaj elegantan hotel se nalazi u istorijskoj zgradi u kojoj je rođen umetnik Joan Miro. Hotel Rialto nudi klimatizovane sobe sa TV-om sa flat screen-om.U okolnim ulicama se nalaze brojni restorani i barovi sa zivom atmosferom. Pijaca Bokerija i katedrala u Barceloni su udaljene 400 metara. Stanica metroa je udaljena svega 300 metara, a do Trga Katalonija peske se stize za 10 minuta. U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.