• Početak
  • Nova godina
  • LAST MINUTE! Moskva i doček Nove Godine u St.Peterburgu 27.12.do 03.01.2019

LAST MINUTE! Moskva i doček Nove Godine u St.Peterburgu 27.12.do 03.01.2019

GARANTOVANI POLAZAK
Garantovana realizacija fakultativnog programa

LAST MINUTE PONUDA!
Moskva i doček Nove godine u St.Peterburgu 
27.12.2018. – 03.01.2019.
8 dana / 7 noći

1. dan 27.12. Beograd – Moskva                                                                                                                    
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”. Let avio kompanije Aeroflot za Moskvu u 12:45 časova (let SU 2091). Sletanje na aerodrom u Moskvi u 17:45 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel.Slobodno vreme.Noćenje.

2. dan 28.12. Moskva 
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Fakultativni program: Moskovski metro, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasledja. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Noćenje. 3. dan 29.12. Moskva subota
Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po arhitekturno-umetničkoj lepoti. Obilazak teritorije: Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona, Car topa i Oružane palate, riznice carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata, koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Večernja Moskva sa reke - vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, koja važi za jedan od najosvetljenijih gradova na svetu. Noćenje.

4. dan 30.12. Moskva – Sankt Peterburg 
Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje za Sankt Petersburg u 09:05 časova (let SU12). Sletanje na aerodrom u Sankt Peterburg u 10:30 časova. Transfer u hotel. Smestaj. Fakultativni program: Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, u zdanju Zimskog dvorca, sa preko 3 miliona eksponata. Njegova neprocenjiva zbirka izložena je u 6 zgrada rasporedjenih na Dvorskom trgu i duž reke Neve. Glavna zgrada je Zimski dvorac koji je nekada bio rezidencija ruskih careva, a u njegovoj bogatoj zbirci izdvajaju se remek dela Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Rembranta, Mikelanđela i drugih. Muzej je poznat i po arheološkoj zbirci, zbirci skulptura, zbirci srednjevekovne evropske umetnosti, ali i po svom baroknom izgledu i arhitekturi. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan 31.12. Sankt Peterburg
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Nevski prospekt, Kazanjski sabor, Dvorski trg, Admiralitet, Vasiljevsko ostrvo, Ermitaž, Isakijevska saborna crkva, Bronzani konjanik … (bez ulaska u objekte). Fakultativni program: Petropavlovska tvrđava, istorijsko jezgro grada, unutar čijih zidina se nalaze Petropavlovska saborna crkva u kojoj su sahranjeni svi ruski imperatori (počev od Petra I), Istorijski muzej Sankt Peterburga, kao i čuvene tamnice. Slobodno vreme. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2019. GODINE. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6. dan 01.01. Sankt Peterburg 
Doručak. Slobodno vreme. Noćenje.

7. dan 02.01. Sankt Peterburg 
Doručak. Fakultativni program: Puškin-Carsko Selo, letnja rezidencija Ekaterine Velike, prekrasan dvorac i park površine 34 km2. Enterijer dvorca fascinira sjajem umetničkih predmeta od poludragog kamena, zlata, portretima dinastije Romanovih. Povodom 300-godišnjice osnivanja Sankt Peterburga završena je obnova čuvene Ćilibarske dvorane, koja je Katarininom dvorcu vratila stari sjaj. Slobodno vreme. Noćenje.

8. dan 03.01. Sankt Peterburg – Beograd
Doručak. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Let za Moskvu u 16:20 časova (let SU 39). Dolazak u 17:45 časova. Poletanje za Beograd u 20:30 časova (let SU 2092). Dolazak u Beograd u 21:35 časova. Kraj usluge.

NOVA CENA ARANŽMANA- LAST MINUTE 499 € (po osobi u dvokrevetnoj sobi)

Cena za decu 2-12 godina sa dvoje odraslih (dopunski ležaj*) 450 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 135 €
Za treću odraslu osobu cena je ista kao za mesto u dvokrevetnoj, a smeštaj je:
- u Moskvi, u hotelu Vega Hotel & Convention Center 4*- ili u dvokrevetnoj i jednokrevetnoj sobi ili u dvosobnom apartmanu (Junior suite)
- u Sankt Peterburgu, u hotelu Moskva 4* - na dopunskom ležaju
* dopunski lezaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe

Cena aranžmana obuhvata: 
• avio prevoz na svim relacijama letovima Air Serbia:
- 27.12. Beograd-Moskva
- 30.12. Moskva-St.Peterburg;
- 03.01. St.Peterburg-Beograd
• smeštaj u Moskvi u Vega Hotel & Convention Center 4* u dvokrevetnim sobama sa doručkom;
• smeštaj u Sankt Peterburgu u hotelu Moskva 4* u dvokrevetnim sobama sa doručkom;
• transfere prema programu;
• turistički program: panoramsko razgledanje Moskve i Sankt Peterburga.
• usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča;
• troškove organizacije aranžmana.

Cena aranžmana ne obuhvata:
• aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (cca 189 €, podložno je promeni);
• Fakultativni program u Sankt Peterburgu i Moskvi;
• polisu zdravstvenog osiguranja.
• Individualne troškove.

Način i uslovi plaćanja:
• plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate ugovoreni–započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati 
• gotovinski: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 11.12.2018.
• platnim karticama: VISA, Master, Maestro
• na tekući račun agencije na osnovu predračuna
• cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. U slučaju izmene deviznog kursa, agencija zadržava pravo korekcije cene.

Opisi hotela:

Moskva, Vega Hotel & Convention Center 4*: www.hotel-vega.ru
Hotel je u sastavu nekadašnjeg kompleksa hotela Izmailovo. Metro stanica je na 70-80m od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pešačenjem bukvalno 25 min), što je važno za slobodno vreme. U ovom hotelu sve više odsedaju naši poslovni ljudi, jer je cena povoljna, a uslovi odlični. 2012. godine hotel je potpuno renoviran. Doručak švedski sto.

Sankt Peterburg, Hotel Moskva 4* www.hotel-moscow.ru 
Hotel se nalazi u centru grada, na kraju Nevskog prospekta, na obali Neve. Ulaz u stanicu metroa se nalazi u zgradi hotela, što daje mogućnost da se bez mnogo napora i gubljenja vremena stigne do glavnih znamenitosti grada. Hotel je kompletno renoviran 2007. godine, a od 2008. je dobio kategoriju 4*.U sadržaju hotela je nekoliko restorana: pivni, restoran sa gruzijskom kuhinjom, bar “Panorama” sa predivnim pogledom na istorijski centar grada i Nevu. U holu hotela je pozorišna kasa, što daje mogucnost kupovine 
ulaznica za koncertni i pozorišni program St.Peterburga. Hotel ima 825 soba, koje su opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, sefom, Wi Fi internetom. Doručak švedski sto.

 

Napomene:
U slučaju izmene deviznog kursa, agencija zadržava pravo korekcije cene.

Fakultativni program:

Moskva
• Obilazak Moskovskog metroa 10 EUR
• Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 55 EUR
• Krstarenje rekom Moskvom 35 EUR

Sankt Peterburg
• Ermitaž 40 EUR
• Puškin (Carsko selo) 55 EUR
• Petropavlovska tvrdjava 30 EUR

U sve cene uračunato je: vodič, autobus, ulaznice, slušalice

Prijavljivanje i plaćanje fakultativnih izleta Puškin (Carsko selo) u Stankt Peterburgu i Kremlj i Oružana Palata u Moskvi, obavezno je prilikom uplate aranžmana 
Na licu mesta, kao i nekoliko dana pre polaska, neće biti moguće.

Realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika. 

Minimalnim broj putnika za relizaciju fakultativnog programa je 10 učesnika.
Za broj prijavljenih putnika ispod 15, program će se realizovati javnim prevozom, metroom.

Polazak je garantovan, prema uslovima:
- minimum putnika za realizaciju programa sa vodičem-pratiocem je 15;
- za 14 - 8 prijavljenih putnika, program će se realizovati bez promene cene i bez vodiča-pratioca iz Beograda, ali sa dodatnim angažovanjem lokalnih vodiča na srpskom jeziku u Moskvi;
- za 7 i manje prijavljenih putnika, cena će biti uvećana za 30 %.
Realizacija fakultativnog programa je garantovana i ne zavisi od broja prijavljenih turista.
U slučaju broja turista manje od 15, prevoz do muzeja ce biti realizovan metroom u pratnji vodiča.

Uslovi otkaza: 
- do 21 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50 EUR 
- od 20 - 8 dana pre početka putovanja, zadržava se 60% od uplaćenog iznosa 
- od 8 dana do početka putovanja, 100% od uplaćenog iznosa

Napomena
U slučaju nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo da otkaže putovanje i dužan je da o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizatror može realizovati putovanje i sa manjim brojem putnika uz minimalne, neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz prethodnu konsultaciju sa prijavljenim putnicima. U slučaju promene cene avio prevoza i/ili aerodromskih taksi organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene aranžmana za nastalu razliku. 
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2018 od 10.01.2018. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih 
agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polisa broj 300060573, od 25.01.2018, Akcionarsko društvo “DDOR Novi Sad”.

Cenovnik br.1 od 05.12.2018.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.