Solun - individualno

 

 

SOLUN - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020.

Na svakom koraku istorija i miris Mediterana. Aristotelov trg, najduža solunska ulica Egnatia koja je vekovima povezivala istok i zapad, prestižna ulica Tsimiski, pa i ulice oko nje, sve su to razlozi da posetite Solun. Duž obale, na promenadi, mnoštvo kafića i taverni puni su tokom celog dana. Ne znate da li je lepše popiti jutarnju kafu na obali ili se uveče prošetati prepunom promenadom koja vri od ljudi. Prošetati gradskim pijacama, uskim tek opranim uličicama, svratiti na kafu u neki od brojnih kafea i udisati miris mora, vredi sat vremena leta od Beograda.

Program putovanja

Program putovanja

1.dan Beograd – Solun
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" 2 sata pre poletanja za Solun direktnim letom Er Srbije. Sletanje u Solun (satnica prema avio karti i zavisi od datuma putovanja). Individualnio transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2.-3. ili 4. dan Solun
Doručak. Posle doručka slobodno vreme za individualni obilazak grada. Noćenje.
3. -4. ili 5. dan Solun – Beograd
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd direktnim letom Er Srbije. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.

 

Hoteli

Usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
2 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 noćenja

Electra Palace 5*

ND

od 266 €

od 327 

od 382 

Daios Luxury Living 5*

ND

od 294 €

od 347 

od 407 

Mediterranean Palace 5*

ND

od 265 €

od 320 

od 375 

City hotel Thessaloniki 4*

ND

od 285  

od 263 

 od 300 

Astoria 3*

ND

od 240  

od 280 

od 320 

El Greco 3*

ND

od 220   od 250  od 280 

Olympia 3*

ND

od 215 

od 250 

od 295 

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kurs NBS na dan uplate.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • avio kartu na relaciji Beograd - Solun - Beograd
 • aerodromske takse
 • 8 kg ručnog prtljaga - moguće doplatiti za prtljag od 23 kg, 40 € za povratni let
 • 2,3 ili 4 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu
 • troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 

 • prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let
 • povratni transfer od aerodroma do hotela 
 • polisu putnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000 
 • gradske takse koje se plaćaju na recepciji hotela
 • individualne troskove putnika

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
 • platnim karticama Visa, Master, Maestro
 • na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Napomena: prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

 

Opis hotela

Electra Palace Thessaloniki 5*, 9 Aristotelous square, Thessaloníki, 54624, Greece
Website Hotela
Luksuzni hotel, jedan od najlepših hotela u Solunu, nalazi se na idealnoj lokaciji na samom Aristotelovom trgu. Na vrhu hotela nalazi se bar – restoran (bogat grčki doručak), bazen, fitness centar, sa panoramskim pogledom na zaliv. Hotel ima 5 modreno uređenih sala za sastanke i bankete. Sobe i apartmani su luksuzno uređeni i opremljeni. Sve sobe imaju TV – ravan ekran, SAT TV, mini bar...

Daios Luxury Living 5*, Nikis Avenue 59, Thessaloníki, 54622, Greece 
Website Hotela
Hotel se nalazi na solunskoj promenadi, uz samu obalu mora. Jedan od najboljih hotela u Solunu (Mediteranski bar-restoran, luksuzno uređene sobe sa panoramskim pogledom na zaliv i Belu kulu). 
Glavne turstičke atrakcije su na pešačkoj udaljenosti od hotela, uključujući Arstotelov trg, arheološki i vizantisjki muzej, Bela kula, trgovačka ulica Tsimiski...

Mediterranean Palace 5*, Salaminos 3 & Karatasou, Thessaloníki, 54626, Greece
Website Hotela
Hotel se nalazi u centru Soluna, u blizini istorijskih znamenitosti među kojima su Bela kula, arheološki muzej, vitzantijska crkva… Hotel nudi besplatan Wi-Fi je dostupan u svim sobama i javnim delovima hotela, SAT TV. Hotel ima 111 soba i 7 suitova. U Diplomatico restoranu poslužuju grčka i internacionalan jela. Hotel raspolaže sa 7 sala za konferencije (kapacitet do 300 osoba).

City Hotel Thessaloniki 4*, Komninon 11, Thessaloníki, 546 24, Greece 
Website Hotela
Hotel City je nedavno renoviran, nalazi se u centru Soluna, na 50 m od Aristotelovog trga. Sobe su zvučno izlolovane, klimatizivane... Besplatan WiFi je dostupan u svim delovima hotela. Gosti mogu početi dan bogatim Američkim doručkom (švedski sto) ili ...

Astoria 3*, Tsimiski & 9 Salaminos Str., Thessaloníki, 54626, Greece 
Website Hotela
Hotel se nalazi u centru Soluna, na 5 minuta hoda od solunske promenade, prodavnica, ... Sobe su prostrane, moderno uređene (SAT TV, mini bar, sef). Sa terasa se pruža predivan pogled na grad. U restoranu se poslužuju mediteranska jela i organski proizvodi.

Hotel El Greco 3*, 23, Egnatia Str., Thessaloníki, 54630, Greece
Website Hotela
Hotel se nalazi u centru Soluna, na samo 5 minuta od Trga Aristotel i 15 minuta od Bele kule.
Najznačajnije turističke atrakcije su u neposrednoj blizini hotela. Sobe su sa balkonima, klimatizovane, sa kupatilom (kada, fen za kosu), TV-ravan ekran, SAT TV, Wi-Fi, mini frižider. Doručak se poslužuje u restoranu. Na meniju su grčka i mediteranska jela.

Hotel Olympia 3*, Olympou 65, Thessaloniki, 54631, Greece
www.hotelolympia.gr
Hotel se nalazi u centru Soluna, na samo 5 minuta od Aristotelovog trga. Od hotela se brzo stiže do Vizantijske crkve, šoping centra i luke. Restorani i barovi su u neposrednoj blizini. Sobe su zvučno izolovane. Hotel poseduje restoran sa mediteranskom i kontinentalnom kuhinjom. Hotel ima besplatan parking, WiFi u svim delovima hotela.

 

 


Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.