Madrid - individualno putovanje

Madrid, glavni i najveći grad Španije, njen administrativni, kulturni i finansijski centar. Nalazi u srcu Španije na 665 m nadmorske visine (glavni grad sa najvećom nadmorskom visinom u Evropi), smešten je na obali reke Manzanares i pripada istorijskom predelu Kastilje, u centralnom delu Iberijskog poluostrva. Region Madrida se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid, bez predgrađa, sa svojih 3,5 miliona stanovnika je, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji.

 

MADRID - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Dva puta nedeljno - direktan let

RED LETENJA:
Beograd - Madrid/ nedeljom - JU 570 - 05.55 - 09.10 / sredom JU 574 - 17.00 - 20.15
Madrid - Beograd/ nedeljom  - JU 571 - 09.55 - 12.50 / sredom - JU 575  -21.00 - 23.55
Polasci: januar - april 2020

 

Program

1. dan Beograd - Madrid
Dolazak na aerodrom  “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za  Madrid prema avio karti. Sletanje u Madrid, individualni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. 
2. - 3/4 dan Madrid
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak grada. Predlažemo da posetite Španski trg na kome se nalazi spomenik posvećen Miguelu de  Servantesu i njegovim književnim junacima Don Kihotu i Sančo Pansi, trg Oriente sa Kraljevskom palatom, kapiju Alcala, park Retiro, muzej Prado, muzej  kraljice Sofije … Noćenje.
4 /  5 dan Madrid - Beograd
Doručak.Napuštanje soba sa stvarima do 12:00h.Prtljag je moguće ostaviti u hotelu u prostoru predviđenom za odlaganje prtljaga. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Individualni odlazak na aerodrom. Čekiranje na let. Poletanje za  Beograd prema avio karti.

Cena aranžmana uključuje izbrani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 noćenja

Puerta de Toledo 3*

ND

od 370 €

od 430 €

Weare  Chamartin 4*

ND

od 399 €

od 435 €

Petit Palace Puerta del Sol 3*

ND

od 460 €

od 490  €

Rafaelhoteles Atocha 4*

ND

od 465 €

od 505 €

 Jednokrevetna soba na upit

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • avio karta Beograd – Madrid – Beograd
 • aerodromske takse
 • 8 kg ručnog prtljaga - moguce je doplatit za prtljag do 23 kg 40€ za povratni let.
 • 3/4 noćenja sa doručkom (bife ili švedski sto) u hotelu po izboru
 • troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let.
 • polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000€
 • povratni transfer od aerodroma do hotela
 • Gradska takse za hotele sa 2* i 3* iznosi 0,75€, za hotele sa 4* iznosi 1,25€ po osobi po noćenju i plaća se na recepciji hotela

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :

 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje.
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro.
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.

U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

 

Hoteli

Puerta de Toledo 3*, Glorieta Puerta de Toledo, 4, 28005 Madrid, Spain, www.hotelpuertadetoledo.com
Hotel je smešten u istorijskom centru Puerta de Toledo. Nalazi se nedaleko od Palacio Real, katedrale Almudena, Teatar Real, Plaza Mayor, El rastro market i još mnogo drugih atrakcija. Ovaj hotel je odličan izbor za ljubitelje kulture, muzeja i parkova. Povoljan položaj, dobre saobraćajne veze, povoljne cene i udoban smeštaj čine hotel dobrim izborom bez obzira na razlog posete ovom prelepom gradu.

Weare  Chamartin 4*, Agustin de Foxa, s/n, Chamartín, 28036 Madrid, Spain   www.hotelchamartin.com
Hotel koji se nalazi u blizini madridske železničke stanice  Chamartin od koje se do centra grada  stiže za 7 minuta vožnje.  Do aerodroma se može stići vozom za oko 10 minuta.  Sve sobe imaju jednostavan i funkcionalan dizajn., klimatizovane su, imaju besplatan bežični internet, satelitsku televiziju, mini-bar i sef. Takođe, imaju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.  Gosti hotela Husa Chamartín mogu koristiti i rekreativni centar Castellana Sports Club i spa centar Zen, koji su udaljeni samo 100 metara.

Rafaelhoteles Atocha 4*, Méndez Alvaro, 30, Palos de Moguer, Madrid, Spain, www.rafaelhoteles.com
Hotel se nalazi na poznatom putu muzeja u Madridu, u blizini stanice Ave Madrid Puerta de Atocha.  Poseduje 245 soba, dizajniranih tako da možete doživeti prijatno i nezaboravno iskustvo. Na otvorenoj terasi hotela možete uživati u šoljici kafe ili u laganom obroku a tu je i a la carte restoran Saffron. Unutar hotela se nalazi i baštenska terasa gde možete popiti neki od osvežavajucih koktela.

Petit Palace Puerta del Sol 3*, Arenal, 4 Madrid, www.petitpalacepuertodelsol.com
Hotel je lociran u srcu Madrida, u blizini trga Puerta del Sol i trga Mayor, na manje od 15 minuta od kraljevske palate. muzeja Prado...  Hotel raspolaže sa 64 sobe. Sve sobe su klimatizovane, imaju  satelitsku TV, mini bar, sef, telefon i lepo uredjena kupatila sa fenom. Wi-Fi internet je besplatan.  Doručak u hotelu je na bazi švedskog stola.

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.