Kopenhagen

Kopenhagen je glavni i najveći grad Danske. Nalazi se na istočnoj obali ostrva Zeland s pogledom na grad Malme i švedsku obalu. Grad se prostire na površini od 88,25 kvadratnih kilometara, a u njemu živi oko 542 000 stanovnika. Osim što je verovatno najlepši grad u Skandinaviji, Kopenhagen je i jedan od najrazvijenijih i najekološkijih gradova na svetu, veoma popularna turistička destinacija, sa brojnim kulturno – istorijskim i drugim znamenitostima, može se pohvaliti najdužom ulicom za šoping u Evropi – The Strøget, kao i najlepšim zabavnim parkom – Tivoli...

KOPENHAGEN - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020.

Program putovanja

1.dan Beograd – Kopenhagen
Dolazak na aerodrom »Nikola Tesla« 2 sata pre poletanja za Kopenhagen direktnim letom Air Serbia. Sletanje u Kopenhagen (satnica prema avio karti i zavisi od datuma putovanja ). Individualni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2./3. ili 4 dan Kopenhagen
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Predlažemo da posetite: Nacionalni muzej, dvorac Rosenborg slot, zabavni park Tivoli, park Konges Have, ulicu Stroget, Dansku nacionalnu galeriju, bronzanu skulpturu Male sirene… Noćenje.

4 ili 5. dan Kopenhagen – Beograd
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd direktnim letom Air Serbia. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.

Cena aranžmana uključuje izbarani broj noćenja sa doručkom, avio kartu i aerodromske takse

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 dana / 3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
5 dana / 4 noćenja

Ansgar 3*

ND

od 405 €

od 445 €

Scandic Sydhaven 4*

ND

od 410 €

od 475 €

Copenhagen Island 4*

ND

od 430 €

od 490 €

Jednokrevetna soba na upit

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

 CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

• Avio karta Beograd – Kopenhagen – Beograd
• aerodromske takse
• 8 kg ručnog prtljaga - moguce je doplatit za prtljag do 23 kg, 40€ za povratni let
• 3/4 noćenja sa doručkom (bife-švedski sto) u hotelu po izboru
• troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

• prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let
• povratne transfer od aerodroma do hotela
• polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000€
• gradske takse
• individualne troškove putnika

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

• Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
• Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
• Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
• Na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Napomena za transfere 
Prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Opis hotela

Hotel Scandic Sydhaven 4*,Sydhavns Plads 15, Vesterbro, 2450 Kopenhagen, Danska
https://www.scandichotels.com/hotels/denmark/copenhagen/scandic-sydhavnen
Hotel se nalazi 10km od Aerodroma u Kopenhagenu, 3 km od centra grada, 2 stanice vozom od Glavne železničke stanice. Hotel poseduje 391 sobu. Sobe su klimatizovane, svetle sa drvenim podom, imaju tv, wi-fi,sopstveno kupatilo, neke sobe imaju garnituru za sedenje.U hotelu se služi buffet doručak.

Ansgar 3*, Colbjoernsensgade 29, Vesterbro, 1652 V Kopenhagen, Danska.
http://www.hotelansgar.com/
Hotel se nalazi na samo 3 minuta hoda od glavne železničke stanice u blizini glavne ulice u Kopenhagenu, Stroget. Smešten je u impresivnoj zgradi iz 1880-tih. Gostima nudi namešteno dvorište i besplatan bežični internet. Sve sobe imaju kupatilo s tušem, radni sto i flat-screen TV.Doručak – švedski sto.

Copenhagen Island 4*, Kalvebod Brygge 53, Vesterbro, 1560 Kopenhagen, Danska
https://www.copenhagenisland.dk/vaerelser/
Ovaj ultra-moderan, elegantan hotel nalazi se na veštačkom ostrvu u centru Kopenhagena, pored tržnog centra Fisketorvet. Gosti mogu da koriste besplatan bežični internet, teretanu i saunu. Železnička stanica Dibelsbro (Dybbølsbro) nalazi se na svega 5 minuta hoda od hotela.Hotel ima 326 soba.Sve sobe su klimatizovane, sadrže flat-screen TV,radni sto... Doručak – švedski sto.

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.