Beč

Beč je glavni grad Austrije i jedan od najpoznatijih gradova na Dunavu, zajedno sa Pragom i Budimpeštom čini “zlatni trougao” centralne Evrope. Sa oko 1.730.000 stanovnika, Beč je jedna od najstarijih metropola u 'srcu' Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja, grad koji je vekovima imao vodeću ulogu u kreiranju političke scene Evrope. Današnji Beč je moderna metropola, najznačajniji grad i kulturno središte Austrije, nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven.
 

BEČ - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020.

Program putovanja

1.dan Beograd – Beč
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" 2 sata pre poletanja za Beč, direktnim letom Er Srbije. Sletanje u Beč (satnica prema avio karti i zavisi od datuma putovanja). Individualni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
 
2.- 3.dan Beč
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Predlažemo da posetite: Katedralu Sv.Stefana, zabavni park Prater, Mariahilfer ili Kärtner Strasse, dunavski Toranj, vrtove palate Belvedere, dvorac Šenbrun Noćenje.
 
4.dan Beč – Beograd
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd direktnim letom Er Srbije. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.
 
Cena aranžmana uključuje izbarani broj noćenja sa doručkom i avio kartu

Naziv hotela / kategorija

Cena po osobi u 1 / 2 sobi
4 dana / 3 noćenja

Ibis Wien Mariahilf 3*

od 299 €

Allegro Wien 3*

od 310 €

Trend hotel Ananas 4*

od 329 €

 Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
• avio kartu na relaciji Beograd – Beč– Beograd
• aerodromske takse
• 8 kg ručnog prtljaga - moguće doplatiti za prtljag do 23 kg, 40 € za povratni let
• 3 noćenja sa doručkom (bife) u hotelu po izboru
• troškove organizacije aranžmana
 
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
• prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let
• povratni transfer od aerodorma do hotela
• polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu od 30.000 €
• Gradsku taksu u iznosu od oko 1.65 € po osobi, po danu, plaća se na recepciji hotela
• individualne troškove putnika

USLOVI i NAČIN PLAĆANJA:
• plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
• platnim karticama: VISA, Master, Maestro
• na tekući račun agencije na osnovu predračuna
• gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje

Napomena za transfere 
Prilikom prijavljivanja za putovanje možete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom naše agencije. Za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Opis hotela

Hotel Allegra Wien 3*, Matzleinsdorfer Platz 1, 05. Margareten, 1050 Beč, Austrija.
http://www.hotel-allegro.at/
Hotel je smešten preko puta železničke i tramvajske stanice na Trgu Maclajnsdorfer, na samo 10 minuta vožnje tramvajem od Bečke Opere. Hotel raspolaže sa 72 sobe. Klimatizovane i zvučno izolovane sobe imaju elegantan enterijer sa svetlim dekorom. Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, radni sto i kupatilo sa tuš kabinom ili kadom i fenom za kosu. U hotelu se služi buffet doručak.
 
Trend hotel Ananas 4* Sonnenhofgasse 8-10, 05. Margareten, 1050 Beč, Austrija
http://austriatrend-ananasvienna.h-rez.com
Hotel je smešten je 100 metara od stanice metroa Pilgramgase U4 i na samo 5 minuta vožnje od Državne opere u centru Beča. Hotel se nalazi na 10 minuta hoda od trgovačke ulice Marijahilferštrase. Sobe su moderno uređene, klimatizovane, sadrže TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i kupatilo sa fenom za kosu. U hotelu se služi buffet doručak.
 
Ibis Wien Mariahilf 3* Mariahilfer Gürtel 22-24, 06. Mariahilf, 1060 Beč, Austrija
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0796-ibis-wien-mariahilf/index.shtml
Hotel Ibis Wien Mariahilf smešten je na samo 500 metara od ulice Marijahilferštrase, najveće trgovačke ulice u Beču. Zapadna stanica u Beču nalazi se na samo 350 metara i sa nje saobraćaju linija metroa U3 i nacionalni vozovi. Hotel poseduje 341 sobu. Sve sobe su klimatizovane, sadrže TV sa kablovskim kanalima,wi-fi,telefon,radni sto,kupatilo. U hotelu se služi buffet doručak.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.