Maldivi individualno tokom cele godine

Maldivi su jedinstvena turistička destinacija. Maldivi su smešteni u Indijskom okeanu, jugoistočno od Šri lanke i Indije. Čine ih 1190 koralnih ostrva grupisanih u dupli lanac od 26 atola. Jedna od specifičnosti Maldiva jeste veoma niska nadmorska visina. Najviši vrh ima samo 2.4 metra.
Kao tropska destinacija, Maldivi su pogodni za posetu tokom cele godine iako imaju dve različite i vrlo definisane sezone. Maldivi su najbolji za posetu tokom suve sezone, u periodu od novembra do aprila. Zvanična kišna sezona traje od maja do oktobra.

Maldivi
7 noćenja – avionom
Tokom cele godine


Program

1. dan Beograd - Abu Dhabi
Dolazak na aerodrom  “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Abu Dabi avio kompanijom Etihad Airways u 12.15h. Sletanje u Abu Dhabi u 20.20h.
2. dan Abu Dhabi - Maldivi Male
Nastavak putovanja za Male. Poletanje iz Abu Dabija u 01.00h. Sletanje u Male u 06.20h.Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
3 - 8 dan Maldivi
Doručak.
 Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
9 dan Maldivi - Abu Dhabi
Doručak. Napuštanje soba sa stvarima do 12:00h. Prtljag je moguće ostaviti u hotelu u prostoru predviđenom za odlaganje prtljaga. Slobodno vreme. Transfer od aerodroma do hotela. Čekiranje na let. Poletanje za Abu Dabi u 20.35h.
10 dan Abu Dhabi - Beograd
Sletanje u Abu Dabi u 23.50 h. Nastavak putovanja za Beograd u 02.15h. Sletanje u Beograd u 06.20h.

 

Naziv hotela / kategorija

usluga

tip sobe

Cena po osobi
7 noćenja

Sun Island Resort & Spa 4* polupansion Bungalov na plaži od 1430 €
Paradise Island Resort & Spa 4*  polupansion Bungalov na plaži  od 1470 €

Adaaran Select Hudhuranfushi 3*

all inclusive

Dvokrevetna soba

 od 1495 €

Gangehi Island Resort 4*

polupansion Vila sa pogledom na baštu od 1500 €

Kurumba Maldives 5*

all inclusive Superior soba   od 1550 € 

                                                 *Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u odabranom hotelu sa prikazanom uslugom
 • avio kartu Beograd - Abu Dhabi- Male -Abu Dhabi -Beograd
 • transfera od aerodroma do hotela
 • troškove organizacije aranžmana
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • aerodromske takse oko 316 € (podložne su promeni)
 • polisu međunarodnog putnog osiguranja
 • individualne troškove putnika
 • Izlazna taksa sa Maldiva (oko 25 USD po osobi, plaćanje prilikom povratka, na aerodromu)

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

 • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • plaćanje u celosti prilikom prijavljivanja za aranžman.
 • gotovinski
 • platnim karticama: VISA, Master, Maestro
 • na tekući račun agencije na osnovu predračuna

NAPOMENE: 
Za svaki upit proverava se raspoloživost željenog hotela. Osim navedenih hotela možemo ponudite i druge hotele različite kategorizacije i na različitim lokacijama u skladu sa zahtevima putnika.  Uslovi otkaza kod individualnih putovanja vezani su  za prodaju avio karata i rezervaciju hotelskog smeštaja. Avio karte na nižim ekonomski klasama se ne mogu otkazati ili zameniti kao ni aerodromske takse. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji.
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Po pravilu ulazak u sobe je prvog dana boravka posle 14:00h na dan dolaska, dok se poslednjeg dana boravka sobe napuštaju najkasnije do 12:00h.
Raspodela soba se vrši isključivo na recepciji pri dolasku (agencija će proslediti sve želje i zahteve putnika ukoliko su naznačene prilikom prijave, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste). 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2019 od 24.01.2019. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polisa broj 300060573, od 25.01.2018. i Anex polise br.1 od 24.01.2019, Akcionarsko društvo “DDOR Novi Sad”.
Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.353/2010 od 19.02.2010.

Cenovnik br.1 od 21.02.2019.

Hoteli

OPIS HOTELA

Sun Island Resort & Spa 4*, https://sunisland-maldives.com/
Rizort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1.6 km x 440m), aerodrom Male je udaljen oko 113 km, oko 35 minuta unutrašnjeg leta i nakon toga transfer brodom.Rizort poseduje 458 soba. U okviru rizorta nalazi se 5 barova,restorani, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, razne prodavnice, frizer, fitnes centar, tenis,golf, wellness centar...U bungalovima su dve ili četiri jedinice u prvom redu do plaže sa kupatilom, tuš/wc, Tv,telefon, ventilator na plafonu,aparat za čaj,kafu,mini bar,sef...Ishrana u hotelskom restoranu, doručak i večera bogat švedski sto.

Paradise Island Resort & Spa 4*http://www.paradise-islandmaldives.com/
Rizort se nalazi na ostrvu Lankanfinolhu (981m x 201m), aerodrom Male je udaljen 10km, oko 15 minuta brzim brodom. Rizort poseduje 282 sobe. U okviru rizorta nalazi se 5 restorana, barovi, bazen sa delom za decu, suvenirnica, wellness centar, frizer, fitnes centar, teren za tenis... Bungalovi su povrsine oko 38 m2, svaki ima kupatilo tus/wc, fen, telefon, wi-fi, klima, aparta za čaj i kafu, ventilator na plafonu, minibar, sef, terasa, u prvom redu do plaže...Ishrana u hotelskom restoranu, doručak i večera na bazi švedskog stola.

Adaaran Select Hudhuranfushi 3*, https://www.adaaran.com/selecthudhuranfushi/
Rizort se nalazi na ostrvu Lohifuši (800m x 400m),od aerodroma Male je udaljen 30 minuta brzim brodom.Rizort poseduje 174 soba. U okviru rizorta nalaze se restorani, barovi, recepcija, bazen sa slatkom vodom, fitnes, wellness centar...Bungalovi se nalaze duž obale ostrva, u svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa kadom, unutrašnji i spoljni tuš, fen, klimu, mini bar, terasu...Usluga all inclusive, doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola...

Gangehi Island Resort 4*https://gangehi.com/accomodations/
Rizort se nalazi na obodu atola Severni Ari, od aerodroma Male je udaljen 25 minuta vožnje hidroavionom. Rizort poseduje 45 soba visokog standarda.U okviru rizorta nalaze se restorani, barovi, recepcija, fitnes centar, centar za ronjenje, wellness centar, butik...Vile sa pogledom na baštu u svom sastavu imaju kupatilo, svaka ima klimu, telefon, mini bar, sef...Usluga polupansion, doručak i večera na bazi švedskog stola...

 Kurumba Maldives 5*, http://www.kurumba.com/
Rizort se nalazi na ostrvu veličine oko (500m x 300m) u okruženju glavnog grada Malea, aerodrom je udaljen oko 10 minuta brzim brodom. Rizort poseduje 180 soba. U okviru rizorta nalayi se 8 restorana, 4 bara, 2 bazena sa odvojenim bazenom za decu, biblioteka, butik, zlatara, fitnes i wellness centar, klub za decu...Superior sobe površine oko 74 m2 se nalazi u okviru dvospratnih bungalova sa po 4 stambene jedinice.Svaka soba ima otvoreno kupatilo, odvojeni tuš, wc, spoljni tuš, fen, wi-fi, klimu, ventilator na plafonu, aparat za čaj i kafu, terasu ili balkon...Usluga polupansion, doručak i večera na bazi švedskog stola...

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.